AA-dagen med Distrikt Oslo

Lørdag 9. desember arrangerte NUK distrikt Oslo en felles innsamling for alle lokallagene i distriktet. Da ble det arrangert veldedighetskonsert på st. Sunniva Skole. Målet med konserten var å samle inn penger for Adventsaksjonen og i tillegg styrke båndet mellom lokallagene.  Ungdommene fikk også besøk av Vivian Phan fra Karitativt Utvalg som snakket om årets adventsaksjon, som i år går til Sri Lanka. Hun viste oss promoteringsvideoen til Adventsaksjonen (laget av Camilla Lucia Ramse) som ga oss et innblikk over situasjonen i Sri Lanka. Som hovedattraksjon for dagen hadde vi underholdning presentert av ungdommene. Det var dans, sang og masse annet. Under pausene var det også mulig å kjøpe noe godt fra kiosken. Det ble solgt vårruller, kaker og diverse mat fra Sri Lanka.  For jentene var det også mulig å få prøvd nasjonaldrakten fra Sri Lanka. Alle storkoste seg og gleder seg allerede til neste år.

 

 

 

  

 

Skrevet av: Ivan Vu
Bilde: Ivan Vu

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert