Gulsrud påskeleir 2017 7

Et minne for livet

Påskeleir 2018 var en av de hyggeligste opplevelsene man kan få på én uke. Ikke nok med at man får en haug med nye, kule venner. Man får også oppleve troen sin på en ny og spennende måte. Jeg var med på leiren som ble holdt på Gulsrud, og dette var en fantastisk opplevelse. Jeg kom et par timer senere enn resten av gruppa, men jeg ble godt tatt imot av gruppen min, og ikke minst av romkameratene. Dette er jeg veldig takknemlig for, og jeg tror det er veldig viktig at alle føler seg akseptert og inkludert, spesielt fordi det var mange som aldri hadde vært på leir før. Jeg personlig, hadde deltatt på barneleirer flere ganger tidligere, men hadde ikke vært med på en lang stund. Jeg kjente heller ikke mer enn rundt 5 personer fra før av.

 

Gulsrud påskeleir 2017 1

 

Lederne på leiren var superflinke! De var alltid tilstede, og man kunne alltid snakke med dem. De hadde planlagt masse for oss, slik at vi alltid skulle ha noe å gjøre. Jeg tror at hvis man har så fine og snille ledere som vi hadde, er det mye større sannsynlighet for at vi konfirmanter melder oss som ledere i fremtiden.

 

Gulsrud påskeleir 2017 12

 

Jeg er også veldig imponert over kokkene leiren, Peter og Jakob. De hadde alltid noe deilig klart for oss, og serverte hjemmelaget mat til hvert måltid. Brødet var kjempedeilig!

Alt i alt, var dette helt klart en uke man ikke glemmer. Til dere 04’ere som vurderer å gå neste år: Ikke nøl med å melde dere på! Dere får utforske den katolske tro mer, og får helt sjukt «schpaa» venner.

 

 

Skrevet av: Simon Johannes Norheim (14)

Relevante nyheter