Landstyremøte 2018

Inspirerende helg med NUKs Landsstyre

 

Fredag 4. mai til søndag 6. mai var det Landsstyremøte (LS) og dugnadshelg på Mariaholm. På LS deltok både Arbeidsutvalget (AUV) og ledere av andre utvalg i NUK, samt distriktsrepresentanter og redaksjonsmedlemmer. I løpet av møtetiden ble det diskutert saker som NUKs Arbeidsprogram for 2017/18 og Aktivitetsplan for 2019, Årsrapport for 2017/18, nye retningslinjer for personvern, Prosjekt Medlemsvekst, formativt innhold på NUK-arrangementer, rutiner for gjennomføring av arbeidsoppgaver i utvalgene, og så videre.

Men det var ikke bare arbeid hele helgen. Deltakerne fikk også åndelig påfyll i form av daglig messe og bønn, sakramentstilbedelse med anledning til skriftemål, og lesning av utdrag fra pave Frans’ nye apostoliske formaning, «Gaudete et Exsultate» («Fryd deg og vær glad»). På lørdag kveld var det også duket for temafest, og det ble god stemning. Innimellom slagene ble deltakerne skjemt bort med god mat og nydelig vær.

Tusen takk til AUV for planlegging og gjennomføring av Landsstyremøtet, til alle deltakerne for gode diskusjoner og innspill, til NUKs ungdomsprest for messefeiring og forvaltning av sakramentene, til dugnadsgjengen for den store innsatsen de gjorde for vårt kjære leirsted, og til kokkene for at de holdt oss i live med sitt arbeid på kjøkkenet. Vi kommer til å jobbe videre med sakene som ble diskutert i helgen, og ses igjen til Landsmøte (LM) i september.

Skrevet av: Øyvind Evenstad
Bilde: Ivan Vu

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert