Ungdomsleir 2018

Ungdomsleir 2018

Dette var min første ungdomsleir, og nå kan jeg si med sikkerhet at det ikke skal bli min siste! For å være helt ærlig angret jeg på forkant at jeg hadde meldt meg på, i og med at jeg bare kjente omtrent 3-4 stykker som skulle dra. Så jeg tenkte at jeg bare skulle være som en mygg etter dem, men i stedet ble jeg tatt imot av en gjeng med utrolig flotte mennesker.

 

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

 

Oppholdet besto av Greasekveld (la meg bare forklare at jeg forstår hvorfor det heter Grease med all hårgeleen, it was greassssy lol), Amazing Race, Beat for Beat, galla, Sommer OL, temaøkter, bading og flere minnerike stunder! Siste kveld ble en kveld med show, sang, dans og søvnløshet. Jeg tror ikke man kan forklare et opphold på Mariaholm, det er definitivt noe man må oppleve selv. Ungdomsleir er definitivt et sted der man får sykt mange nye venner, men også styrker gamle vennskap. På leiren får man servert følelser og tårer, men også glede og lykke.

 

Ungdosmleir 2018, Mariaholm

 

Vi hadde heftige ledere som var unge (eller noen var det) og villige til å gjøre alt for oss. Det gode lederteamet gjorde definitivt opplevelsen mye bedre og var som dine nye familiemedlemmer.

 

Ungdomsleir 2018

 

Leiren ga oss ikke bare gode minner, men styrket også forholdet vårt med Gud. I og med at temaet var «Kroppens Hellighet», ble mange spørsmål som ungdommer har besvart. Her får man muligheten til å lære på en morsom måte, der man faktisk blir interessert og får lyst til å lære mer!

 

Ungdomsleir 2018, Mariaholm

 

Jeg anbefaler det på det sterkeste. Man får utrolig mye ut av uken som nye vennskap, og en utvidelse av familien. Så bare meld dere på og gled dere!

 

Ungdomsleir 2018

 

Ungdomsleir 2018

 

Ungdomsleir 2018

 


Skrevet av: Amanda Yonas

Bilder: Ivan Vu

Relevante nyheter