Gulsrud til nye høyder

Alt startet med at våre eldre venner snakket om hvordan leiren deres var. De sa at vi også burde ta denne sjansen om å få bli kjent med andre katolske ungdommer og bare kose oss i en hel uke ved hjelp av leiren. Vi ble overbevist av dem om at dette var noe vi skulle være med på.

Da var dagen for leiren kommet og vi hadde gledet oss etter alt det vi hadde hørt om de tidligere leirene. Når vi ventet utenfor bussen, var det over 40 unge konfirmanter som skulle på en spennende og uforglemmelig uke med hverandre. Bussturen bestod av musikk, tørre vitser, snille ledere som startet morsomme samtaler og bare god stemning kort fortalt.

Allerede den første dagen ble det mye gøy! Det ble spennende temaøkter og musikk. Vi fikk leirknuter som vi skulle gjøre og man ble kjent med mange nye deltagere allerede den første dagen. Det ble gruppeaktiviteter som man selv kunne velge mellom. Vi hadde sportsgruppe, dansegruppe, spa-gruppe, musikkgruppe, leirnyheter og enda mer. Aktivitetene vi gjorde i fritiden var varierte og spennende, der man hjalp hverandre til å lykkes. Dette førte til et godt fellesskap i leiren, der alle ble inkludert og trivdes.

 

 

 

Noe annet fint med leiren var det liturgiske: påske messen og våkenatt til lang fredag. Messene var fine med vakre salmer og et godt leirkor som sang med sjel og hjerte for å lovprise Gud. I påske messen ble tre troende ungdommer døpt imens de andre deltagerne sang med full hals og glede. Etter dåpen ble det full fest med god musikk, dans, deilig mat og snacks.

 

Stemningen den siste dagen var trist, fordi alle hadde kost seg mye i denne uka og så var alt over. Noe alle skal savne mest er de fantastiske lederne. De gjorde alt de kunne for at vi skulle trives og ha det gøy. Bussturen tilbake til Oslo var helt annerledes enn den fra Oslo. Ungdommer som bor spredt rundt i hele Norge satt og snakket sammen som en stor gjeng. Dette er det som er så bra med NUKs leirer: de skaper en god stemning og lager et utrolig bra fellesskap.

 

Denne leiren gikk langt over våre forventninger og fikk oss alle til å ha lyst til å bli med på mange flere arrangementer av NUK. Vi kan love at ingen angret på å melde seg på leiren etter alt de fikk opplevd på Gulsrud. Alt med uken var helt uforglemmelig. Vi skapte veldig mange gode, morsomme og kule minner som vil være med oss gjennom hele livet.

Gulsrud til nye høyder sier vi bare!

 

Skrevet av: Thivyan Victor Johnson og Kevin Dennis Mazali

Relevante nyheter