Skogstad konfirmantleir 2019

For en måned siden var vi med på en uforglemmelig opplevelse, nemlig påskeleir på Skogstad. Først møttes vi opp utenfor Østbanehallen og fikk øye på ledere med skilt som hilste på alle de ukjente deltagerne.

Så gikk vi inn på bussen og satte oss ved siden av noen vi kjente fra før av. Bussen var full av folk fylt med mange forskjellige forventninger til leiren. Da vi var framme på leirstedet, møtte vi resten av lederne som ønsket oss velkommen til Skogstad før vi i fellesskap feiret palmesøndags messe. På denne dagen ble også rommene fordelt. Det var enten fire eller syv deltagere som delte ett rom og på den måten ble vi kjent med mange nye fantastiske folk bare på den første dagen. De følgende, lærerike dagene var fylt med mye mer latter og spenning.

Foto: Camilla Miller


Foto: Ivan Vu


Vi hadde nemlig temafest, gallamiddag, påske-OL og masse bli-kjent leker som fikk oss til å bli kjent med alle de rundt oss. I tillegg hadde vi aktivitetsgrupper nesten hver dag som besto av musikk, sport, kreativ, spa og musikkvideo.

Andre ting vi gjorde var å ha messe hver dag og delta i mange spennende temaøkter som var ledet av noen av lederne. Disse fikk oss til å lære mer om troen vår og påsketiden. For eksempel våkenatten som var krevende, men fikk oss selv til å komme nærmere Gud, og den lange og nydelige midnattsmessen som var fylt med musikk og glede.

Foto: Chi Nguyen

Så var da vel den siste dagen der i motsetning til den første bussturen, var bussturen hjem fylt med tårer, trist musikk, lange, varme klemmer og folk som måtte gi deres siste adjø til leirstedet. Derfor måtte selvfølgelig de omtenksomme lederne våre muntre oss opp ved å danse til den ikoniske «Superhero Eden» sangen rett utenfor bussen. Det er en av de mange grunnene til at vi må takke alle de supre lederne på Skogstad som brukte hele påskeferien deres for å skape uforglemmelige minner og bevise for oss at vi gjorde det rette valget med å melde oss på påskeleir! Til slutt vil vi si at vi virkelig anbefaler å melde seg på påskeleir, selv om du kanskje er litt usikker. Bruk denne sjansen for å bli kjent med nye folk du kommer til å huske resten av livet og for å utforske mer om troen din. Du kommer ikke til å angre!

Foto: Ivan Vu

 

Skrevet av Estella Ysabel Bersalona Borillo & Julie Rekstad

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert