Har du lyst til å jobbe for en god sak?

Har du lyst til å bruke din katolske tro til å fremme et sosialt engasjement i NUK? Ønsker du å spre bevisstgjøring rundt globale spørsmål blant ungdommer? Da tror vi at Karitativt utvalget er utvalget for deg! Karitativt utvalg (KUT) er det utvalget i NUK som skal fremme karitativt engasjement og sosial bevissthet i organisasjonen, hovedsakelig gjennom den årlige Adventsaksjonen.


Nå er vi på utkikk etter nye utvalgsmedlemmer og håper at du vil vurdere å bli med på laget! Blant annet jobber vi med å planlegge og gjennomføre Adventsaksjonen, å arrangere Adventsaksjonshelg og å drive informasjonsarbeid i NUKs blader og i sosiale medier. Vi setter ikke krav til erfaring, men ser etter folk som er engasjerte og som er villig til å lære! Vi er et utvalg som har det utrolig gøy og trivelig sammen, og vil gjerne at flere skal få muligheten til å kunne gjøre en stor innsats og samtidig trives godt med sine oppgaver. Derfor håper vi at nettopp DU vil være med i vårt utvalg! Ta kontakt med oss på kut@nuk.no eller kontakt en av oss i utvalget personlig (PS: om du liker ananas på pizza, så er du nesten automatisk kvalifisert). Send oss din søknad innen 18.august.

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert