Oppdatering om påskeleirene

På grunn av forlengelsene av de nasjonale tiltakene, så er det ikke mulig å gjennomføre påskeleirene i år. Vi vet mange gledet seg til sin første, andre, tredje, eller siste påskeleir, og beklager at det ikke blir noe av.

NUK begynner nå å virkelig legge om til denne nye, digitale virkeligheten. Hvor vi møter utfordringer får vi også muligheter til å tenke kreativt og innovere – og ikke minst å fornye evangeliseringen!

Vi ber for de som er rammet av korona-viruset, deres pårørende, og alle som jobber i samfunnskritiske roller 🙏

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert