Topptur med NUK: digital påskeleir for unge

Det var med et tungt hjerte at vi igjen måtte avlyse påskeleirene våre. Hvis konfirmanter og ungdommer ikke kan komme til Mariaholm, tar vi med Mariaholm til dere! Live fra Mariaholm – messer, morgen- og aftenbønner, pater prater, aktivitetsgrupper, temaøkter, quiz og masse mer! Du kan lese hva NUKs general sekretær Stephen Trotter forteller om Toppturen her.

Følg med på InstagramYoutube og på Facebook  for løpende oppdateringer om hele programmet for den Stille Uke! Vi ses på toppen!

Du finner programmet her.

 

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert