Bli med på pilegrimstur til olsok i Trondheim i år! 

NUK arrangerer i år TO parallelle pilegrimsturer for unge voksne: én langs Mjøsa, ca. Kapp–Øyer, og én over Dovre, ca. Otta–Kongsvoll.

🏞🙏 HVA BESTÅR PILEGRIMSTUREN AV?

Først går vi i fem dager, ca. 20 kilometer hver dag. Så reiser begge pilegrimsturene til Heimdal og går siste stykket inn til Trondheim sammen. Vi overnatter hovedsakelig i telt og bærer all bagasjen vår selv. I Trondheim deltar vi på menighetens olsokfeiring.

Å gå pilegrimstur og delta på olsokfeiringen i Trondheim er en unik mulighet for å knytte nye vennskap, fordype relasjonen til Gud og bli kjent med noen av kristendommens eldste merker i Norge. Det er en formidabel anledning til å bli kjent med Nidaros, som er vårt «Nordens Roma» og gi unge voksne å kjenne St. Olav  gjennom naturen, historien og liturgien.

🥾MELD DEG PÅ HER:

Mjøsa-pilegrimsturen

Dovre-pilegrimsturen

Relevante nyheter