Ny distriktsinndeling i NUK

Bor du i Viken (tidl. Akershus, Buskerud og Østfold) eller Innlandet (tidl. Oppland og Hedmark)?🏞 Da trenger vi DEG for å kartlegge og bistå i arbeidet med nye distriktsinndelinger i NUK.

NUK har syv distrikter og distriktsrepresentanter som hver har sin plass i Landsstyret hvor de får muligheten til å prege viktige avgjørelser i NUK på vegne av sitt distrikt og lokallagene i hvert distrikt. Etter de nye fylkessammenslåingene og ulike nivåer av aktiviteter i de ulike distriktene, har Hovedstyret satt sammen en arbeidsgruppe som for øyeblikket jobber med forslag til en ny fordeling av menighetene i Viken og Innlandet til nye distrikter i NUK. Denne spørreundersøkelsen skal besvares av ungdom som bor i Viken (tidl. Akershus, Buskerud og Østfold) eller Innlandet (tidl. Oppland og Hedmark) for å kartlegge og bistå i arbeidet med nye distriktsinndelinger i NUK. Dette er da ungdom som idag tilhører NUKs Distrikt Øst og Distrikt Østfold.

Vi satser på deg – sett av noen minutter for å svare på undersøkelsen.🙏👉 https://linktr.ee/NUK1947

Relevante nyheter