Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge. NUK er et fellesskap hvor barn og unge har sin egen plass og kan treffe andre katolikker.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Selv om vi er en landsdekkende organisasjon som har mange nasjonale arrangementer, er målet å hjelpe barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet. Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet. Kontingenten blir fordelt på lokalt og sentralt arbeid Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt. Støtte til lokallagsarbeid, utgivelse av tre blader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge. Les mer om NUKs hovedformål her

NUKs Lederhelg 2021

06.08.2021 – 08.08.2021, Stegenveien 1143, 1821 Spydeberg, Norge

Mer informasjon/påmelding

CoCreator – Adobe After Effects Workshop

21.08.2021 – 21.08.2021, Workshopen vil avholdes digital over zoom

Mer informasjon/påmelding

NUKs Landsmøte 2021

03.09.2021 – 05.09.2021, Stegenveien 1143, 1821 Spydeberg, Norge

Mer informasjon/påmelding

NUKs smittevernstiltak sommeren 2021

NUK følger nøye med på Folkehelseinstituttets anbefalinger og råd, og nasjonale og kommunale tiltak. Å arrangere leir i dagens situasjon forutsetter forsvarlige smittevernstiltak.

Klikk her for å lese mer

Hva skjer i NUK?

Barne- og ungdomsarbeider i St. Svithun menighet (25 % fast stilling)

Barne- og ungdomsarbeideren er de unges kontaktperson i menigheten, og skal jobbe for at alle føler seg hjemme og ivaretatt i Kirken. Det er en stilling med fleksibel arbeidstid og mye selvstendig arbeid, som i stor grad handler om å lede og inspirerer frivillige. I staben vil de nærmeste samarbeidspartnere være katekesekoordinator, sekretær og kantor.

Informasjon om arbeidssted og stillin... les mer »

ledig stilling

NUKs arrangement sommeren 2021

NUK følger nøye med på Folkehelseinstituttets anbefalinger og råd, og nasjonale og kommunale tiltak. Å arrangere leir i dagens situasjon forutsetter forsvarlige smittevernstiltak. Du kan lese mer om dette her: Smittevernstiltak – leir les mer »

Arrangementer Leir

Landsmøte 2021

NUKs Hovedstyre ønsker å invitere lokallag til å delta på NUKs Landsmøte 3.-5. september 2021 på Mariaholm. Landsmøte er NUKs øverste organ og vedtar rammene for NUKs budsjett, fremtidig arbeid og fokusområder, Adventsaksjonen, og mye mer. Om det er noe du eller lokallaget ditt ønsker å ta opp på LM kan det meldes inn frem til 3. august (etter denne fristen behandles de unde... les mer »

LM

Oslo katolske bispedømme søker videojournalist

Vil du hjelpe oss med å visualisere Den katolske kirkes tro, lære og rike kultur? På 30 år har Den katolske kirke i Norge vokst fra noen tusen til ca. 165 000 medlemmer. Kirken var tidlig ute og lanserte nettsiden katolsk.no for over 25 år siden. Nå styrker vi vår digitale satsning, og søker en kreativ og engasjert videomedarbeider til en to-årig prosjektstilling, heltid, ved vårt hovedkonto... les mer »

OKB

Alexander Kopperud og Cornelia Ramse – Helsearbeidere i pandemiens tid

Hvis du har vært på leir har du kanskje vært så heldig å ha enten Cornelia eller Alexander som ledere, og mest sannsynligvis som førstehjelpsansvarlige på leiren. Hvis ikke, har de helt sikker klart å vise en så stor omsorg og stort ansvar at du og de du har vært på leir med har følt dere trygge i deres hender likevel. De begge jobber i helsevesenet, og vi skal bli bedre kjent med dem, dere... les mer »

Intervju Q

Ordets makt og kampen om språket

  «For han talte, og det skjedde. Han bød, og det sto der.» (Sal 33,9) I vår tid erfarer en vi utbredt forvirring rundt hva som er virkelig og hvilket forhold det har til ord og språk. Kirken holder fast ved en virkelighet utenom våre egne tanker og at språk og ord må gjenspeile virkeligheten for å oppnå sannhet. I løpet av det siste århundret har det oppstå... les mer »

Artikler Credimus

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og
- NUK t-skjorter i rødt eller hvitt! 👕

Det er også mulig å få bestilt NUK Adoremus
sangbok 🎵 gjennom St. Olav Bokhandel 📖

Bestill her!

Norges første katolske Podcast!

Næring av den katolske kirkes lære og tro

Siste 5 episoder: