Norges Unge Katolikker er en landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjon for unge katolikker i Norge.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Hva skjer i NUK?

Meld deg på World Youth Day 2023!

Du kan endeling melde deg på NUKs tur til World Youth Day i Portugal i 2023! Meld deg på her. [OPPDATERING: Det er fullt og vi har åpnet venteliste les mer »

world youth days

5 viktige ting fra Landsmøtet 2022

Fikk du med deg at NUK hadde Landsmøtet sitt denne helgen? Her er 5 viktige beslutninger som ble tatt av representanter fra NUKs lokallag rundt omkring i landet (fra NUK Juventus i Tromsø til SAUL i Kristiansand), Landsstyret (NUKs utvalgsledere, redaktører og Hovedstyre). Det var 40 lokallagsrepresentanter tilstede, i tillegg til 15 medlemmer fra Landsstyret. Med funksjonærer, gjester og stab ... les mer »

LM

Landsmøtet 2022

Her finner dere sakspapirene for årets landsmøte 9.-11. september. De blir også sendt ut til alle påmeldte, lokallagsledere, LS og andre inviterte. Sakspapirer (med vedlegg) Andre relevante vedlegg (er også inkludert i sakspapirene over) Økonomi les mer »

LM

Ungdomsleir på Mariaholm 2022

 

Tiden var inne for enda en sommerleir, og sjansen for å møte gamle og nye venner var kommet igjen. Gjensynsgleden var på sitt beste, for leirstedet på Mariaholm var som mitt andre hjem. Ikke bare er det der jeg har de beste minnene, men det er også det stedet hvor jeg styrker mitt bånd med Gud, gjennom troskap og fellesskap. Alle leirene jeg har vært på tidl... les mer »

ungdomsleir

18 + helg – Corpus Christi

Helgen 17. - 19. juni arrangerte vi 18+ helg i Bergen🥳 Det ble byvandring og hyggelige sosiale aktiviteter🥰 Vi fikk bli bedre kjent med unge voksne katolikker fra hele landet og møtte inspirerende unge troende bergensere🤗 Vi fikk også ta del i menighetens storslåtte liturgiske program og feiret Corpus Christi høytiden i fellesskap😇 Vi er veldig takknemlige for alle de herlige menneskene som ... les mer »

18+

Landsmøte 2018 1

Innkalling til NUKs Landsmøtet 9.-11. september

Landsmøtet er NUKs høyeste organ og møtepunkt for alle lokallag, utvalg, redaksjoner, Hovedstyre og stab. Landsmøtet avholdes 9.-11. september på Mariaholm.   Jamfør NUKs vedtekter §7 inviteres lokallagsrepresentanter, landsstyret, biskoper, delegater fra pastoralrådene og gjester til Landsmøtet. Det er noen frister å notere seg.

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og NUK t-skjorter i sort eller hvitt! 👕 Hvis du kjøper alle tre, så trenger du også et NUK-handlenett!

Rabattkode: Tro - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter
Rabattkode: Fellesskap - 100kr avslag ved kjøp av én t-skjorte og én hettegenser
Rabattkode: Handling - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter, hettegenser og handlenett

Bestill her!