Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge. NUK er et fellesskap hvor barn og unge har sin egen plass og kan treffe andre katolikker.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Selv om vi er en landsdekkende organisasjon som har mange nasjonale arrangementer, er målet å hjelpe barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet. Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet. Kontingenten blir fordelt på lokalt og sentralt arbeid Les mer om NUKs hovedformål her

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt. Støtte til lokallagsarbeid, utgivelse av tre blader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge. Les mer om NUKs hovedformål her

NUKs smittevernstiltak sommeren 2021

NUK følger nøye med på Folkehelseinstituttets anbefalinger og råd, og nasjonale og kommunale tiltak. Å arrangere leir i dagens situasjon forutsetter forsvarlige smittevernstiltak.

Klikk her for å lese mer

Hva skjer i NUK?

Pave Frans’ budskap til den 36. Verdensungdomsdagen

 

  1. november 2021
«Stå opp! Jeg velger deg ut til vitne om det du har sett» (jf. Apg 26,16) Kjære unge mennesker, no... les mer »

world youth days

Frifond 2018

Nye FriFond Retningslinjer

NYE FRIFOND RETNINGSLINJER Frifondsmidler er den økonomiske støtten mange lokallag får fra NUK og gjør det mulig å gjennomføre en haug med aktiviteter. Dette er midler vi får fra Landsrådet for Barne- og Ungdomsorganisasjoner (LNU), en paraplyorganisasjon for barne- og ungdoms... les mer »

Frifond

NUKs æresmedlem 2021

NUK har stilt et par spørsmål til årets æresmedlem, Paul Marić. Det er ikke nødvending å introdusere Paul, som er godt kjent blant både unge og eldre katolikker i Norge. Paul jobber som IT-sjef i Oslo katolske bispedømme. Han har støttet ungdomsarbeid i mange år, har selv vært medlem av NUK siden 1994.

Du har blitt kåret til NUKs æresmedlem i år. Dette fordi du har støttet NUKs un... les mer »

æresmedlem NUK Q

NUKs 18+ helg på Mariaholm

NUK inviterer alle unge voksne i alderen 18–35 år til retrett på Mariaholm 12.–14. november! Vi skal fordype oss i temaet St. Josef – forbeder og forbilde. 🙏 Vi kommer til å ha temaøkter, sakramentstilbedelse, bønn, samtaler, ti... les mer »

18+

Gode og hellige valg

Alle ønsker å kunne ta gode valg i livet. For de kristne er det ekstra flott når valgene blir både gode og hellige. La oss se hva forskjellen på dem er. Frie valg Det er ingen tvil om at alle ønsker at våre valg er handlinger vi selv bestemmer, og ikke noe vi blir presset eller påvirket til av andre. Mange lurer likevel på om det er mulig å ta et fritt valg, et v... les mer »

Arken Artikler

Ny distriktsinndeling i NUK

Bor du i Viken (tidl. Akershus, Buskerud og Østfold) eller Innlandet (tidl. Oppland og Hedmark)?🏞 Da trenger vi DEG for å kartlegge og bistå i arbeidet med nye distriktsinndelin... les mer »

distrikter

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og
- NUK t-skjorter i rødt eller hvitt! 👕

Det er også mulig å få bestilt NUK Adoremus
sangbok 🎵 gjennom St. Olav Bokhandel 📖

Bestill her!

Norges første katolske Podcast!

Næring av den katolske kirkes lære og tro

Siste 5 episoder: