Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge. NUK er et fellesskap hvor barn og unge har sin egen plass og kan treffe andre katolikker.

Mer om oss
Ikon: Tro

Ledertrening Vår

Bli med på NUKs ledertrening! Vårsamling er en av NUKs ledertreningsopplegg på Mariaholm. NUK tilbyr fire forskjellige kurs som er beregnet til deg som er konfirmert eller konfirmeres innen året.

Påmeldingen åpnes 1. januar

Hva skjer i NUK?

Smittevernsråd til NUKs lokallag tiden fremover

Råd til lokallag

Landsstyret gjennomgikk forrige helg en ny veiledning til NUKs lokallag om aktivitet fremover mtp. smittevern. NUK oppfordrer alle lokallag til å sette seg inn i sine lokale tiltak og ha god dialog med sognepresten og menigheten om hvordan man kan opprettholde aktivitet i lokallagene - om det er digitalt eller fysisk.   les mer »

Lokallag

Hjemmekontor!

NUK kontoret vil være ubemannet fra og med torsdag til ubestemt tid. Dette gjøres etter et av de nye tiltakene som har blitt innført i Oslo; påbud om hjemmekontor. Vi kan nås på mail; nuk@nuk.no. les mer »

Kontoret

Bli kjent med NUKs Leder – Katherine Esquivel

Hvem er Katherine Esquivel ?  Katherine er 26 år gammel, er oppvokst og bor i Oslo, jobber som matte- og naturfagslærer, kjøper fortsatt DVDer og blu-rays og les mer »

Leder NUK

Naturloven og hedningene

I Den katolske kirkes katekisme står det: «Naturloven er til stede i hvert menneskes hjerte og er fastlagt av fornuften. Dens påbud gjelder alle, og alle mennesker er underlagt dens autoritet» (nr. 1956). Det er mange i dag, selv blant katolikker, som ikke vet hva naturloven – som vi på norsk også kaller «naturretten» – er. Jeg har nylig fullført en masteroppgave i filosofi om naturrett, og vil... les mer »

Credimus

Katolsk Informasjonstjeneste

Bispevielse i Trondheim med 18+

Den første helgen i oktober deltok jeg på NUKs 18+-helg i Trondheim, under vigselen av vår nye biskop-prelat, Erik Varden. Dette ble en utrolig koselig, rik og minneverdig opplevelse, fylt med liturgi, folkefest og god stemning. Til tross for pandemien dukket katolikker fra hele landet opp, og midt i ... les mer »

Arrangementer NUK

Adventaksjonshelgen 2020 – AVLYST

Adventsaksjonshelgen 2020 er i år dessverre avlyst, men Adventsaksjonen vil fortsette som før. Det vil komme mer informasjon fra KUT om hvordan ting vil gjennomføres, så følg med videre. Eventuelle spørsmål kan henvendes til KUT gjennom KUT@nuk.no eller Adventsaksjonen på Facebook. Vi håper at alle fortsatt gleder seg like mye til å være med og på å bidra til årets aksjon!   les mer »

AA AA2020

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og
- NUK t-skjorter i rødt eller hvitt! 👕

Det er også mulig å få bestilt NUK Adoremus
sangbok 🎵 gjennom St. Olav Bokhandel 📖

Bestill her!

Norges første katolske Podcast!

Næring av den katolske kirkes lære og tro

Siste 5 epidoder: