Norges Unge Katolikker er en landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjon for unge katolikker i Norge.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Hva skjer i NUK?

Landsmøte 2018 1

Innkalling til NUKs Landsmøtet 9.-11. september

Landsmøtet er NUKs høyeste organ og møtepunkt for alle lokallag, utvalg, redaksjoner, Hovedstyre og stab. Landsmøtet avholdes 9.-11. september på Mariaholm.   Jamfør NUKs vedtekter §7 inviteres lokallagsrepresentanter, landsstyret, biskoper, delegater fra pastoralrådene og gjester til Landsmøtet. Det er noen frister å notere seg.

Hvorfor gjør du det?

Som mange studenter har jeg flere baller i luften. Jeg er med i flere studentorganisasjoner, sitter som leder for NUK, ønsker å være aktiv i min lokale menighet og mellom alt det, skal jeg få tid til å trene. «Martin, du må huske å hvile» «Du trenger ikke å gjøre så mye» Det er flere slike jeg har fått, og sikkert kjempe mange som har fått det. Noen ganger glemmer vi det viktigste spørs... les mer »

En Leders Refleksjon Ukategorisert

Du kan nå melde deg på World Youth Day 2023

Meld deg på her!

Om WYD

World Youth Day (WYD) eller verdensungdomsdagene ble innstiftet av Pave Johannes Paul II i 1985. Verdensungdomsdagen er en årlig feiring, men annet eller tredjehvert år inviteres hele verdens ungdom til... les mer »

Ukategorisert

Å unne seg fri

Jeg skriver dette i kjølvannet av Landsstyremøtet vinter, eller arbeidshelgen som det ble. Og for deg som ikke vet hva Landsstyremøtet er så er det et av 4 landsdekkende møter der alle utvalgsledere, hovedstyret, distriktsrepresentanter og redaktører møtes og har vært tidligere mye mer møtebehandling. I år ønsket vi heller at det skulle være mer fokus på å arbeide mer sammen og... les mer »

En Leders Refleksjon

Livet er ikke en sprint, men en maraton

En leders refleksjon, er ikke noe mer enn det navnet tilsier, det er nettopp mine refleksjoner og tanker som jeg har opparbeidet meg. Jeg ønsker bare å kunne reflektere og komme med mine egne betraktninger, spesielt det å være frivillig i NUK. Jeg håper dette kan være en berikelse for deg som leser, men samtidig også være til inspirasjon, samt også gi dere et innblikk i mitt liv, både som l... les mer »

En Leders Refleksjon

Lydhørhet, tillit og trygghet

Hva gjør du om du opplever noe ubehagelig? En krenkelse? Trakassering? Overgrep? Eller et hvilket som helst form for tillitsbrudd i NUK? Hva om du vet at noen andre har opplevd noe? Hva om du syntes det er en ukultur i lokallaget eller på arrangement? Vi håper du sier ifra.   Til nå, så har det kanskje ikke vært så lett å si ifra - men det vil vi gjøre noe med! Derfo... les mer »

Varsle

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og
- NUK t-skjorter i rødt eller hvitt! 👕

Det er også mulig å få bestilt NUK Adoremus
sangbok 🎵 gjennom St. Olav Bokhandel 📖

Bestill her!