Norges Unge Katolikker er en landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjon for unge katolikker i Norge.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Hva skjer i NUK?

Årets Nykommer – Clara Sander!

For sjette år på rad deler rekrutteringsportalen Frivillig.no og Frivillighet Norge ut den nasjonale prisen Årets nykommer i Frivilligheten. Dette for å sette pris på engasjement og frivillig innsats fra de nye frivillige som har vist at det ikke er så vanskelig å komme i gang og engasjere seg.

Den frivillig... les mer »

Frivillighet dagen 2021 NUK NUKs anbefalinger

Pave Frans’ budskap til den 36. Verdensungdomsdagen

 

  1. november 2021
«Stå opp! Jeg velger deg ut til vitne om det du har sett» (jf. Apg 26,16) Kjære unge mennesker, no... les mer »

world youth days

Frifond 2018

Nye FriFond Retningslinjer

NYE FRIFOND RETNINGSLINJER Frifondsmidler er den økonomiske støtten mange lokallag får fra NUK og gjør det mulig å gjennomføre en haug med aktiviteter. Dette er midler vi får fra Landsrådet for Barne- og Ungdomsorganisasjoner (LNU), en paraplyorganisasjon for barne- og ungdoms... les mer »

Frifond

NUKs æresmedlem 2021

NUK har stilt et par spørsmål til årets æresmedlem, Paul Marić. Det er ikke nødvending å introdusere Paul, som er godt kjent blant både unge og eldre katolikker i Norge. Paul jobber som IT-sjef i Oslo katolske bispedømme. Han har støttet ungdomsarbeid i mange år, har selv vært medlem av NUK siden 1994.

Du har blitt kåret til NUKs æresmedlem i år. Dette fordi du har støttet NUKs un... les mer »

æresmedlem NUK Q

NUKs 18+ helg på Mariaholm

NUK inviterer alle unge voksne i alderen 18–35 år til retrett på Mariaholm 12.–14. november! Vi skal fordype oss i temaet St. Josef – forbeder og forbilde. 🙏 Vi kommer til å ha temaøkter, sakramentstilbedelse, bønn, samtaler, ti... les mer »

18+

Gode og hellige valg

Alle ønsker å kunne ta gode valg i livet. For de kristne er det ekstra flott når valgene blir både gode og hellige. La oss se hva forskjellen på dem er. Frie valg Det er ingen tvil om at alle ønsker at våre valg er handlinger vi selv bestemmer, og ikke noe vi blir presset eller påvirket til av andre. Mange lurer likevel på om det er mulig å ta et fritt valg, et v... les mer »

Arken Artikler

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og
- NUK t-skjorter i rødt eller hvitt! 👕

Det er også mulig å få bestilt NUK Adoremus
sangbok 🎵 gjennom St. Olav Bokhandel 📖

Bestill her!