Norges Unge Katolikker er en landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjon for unge katolikker i Norge.

Mer om oss
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Hva skjer i NUK?

Ungdomsleir på Mariaholm 2022

 

Tiden var inne for enda en sommerleir, og sjansen for å møte gamle og nye venner var kommet igjen. Gjensynsgleden var på sitt beste, for leirstedet på Mariaholm var som mitt andre hjem. Ikke bare er det der jeg har de beste minnene, men det er også det stedet hvor jeg styrker mitt bånd med Gud, gjennom troskap og fellesskap. Alle leirene jeg har vært på tidl... les mer »

ungdomsleir

18 + helg – Corpus Christi

Helgen 17. - 19. juni arrangerte vi 18+ helg i Bergen🥳 Det ble byvandring og hyggelige sosiale aktiviteter🥰 Vi fikk bli bedre kjent med unge voksne katolikker fra hele landet og møtte inspirerende unge troende bergensere🤗 Vi fikk også ta del i menighetens storslåtte liturgiske program og feiret Corpus Christi høytiden i fellesskap😇 Vi er veldig takknemlige for alle de herlige menneskene som ... les mer »

18+

Landsmøte 2018 1

Innkalling til NUKs Landsmøtet 9.-11. september

Landsmøtet er NUKs høyeste organ og møtepunkt for alle lokallag, utvalg, redaksjoner, Hovedstyre og stab. Landsmøtet avholdes 9.-11. september på Mariaholm.   Jamfør NUKs vedtekter §7 inviteres lokallagsrepresentanter, landsstyret, biskoper, delegater fra pastoralrådene og gjester til Landsmøtet. Det er noen frister å notere seg.

Hvorfor gjør du det?

Som mange studenter har jeg flere baller i luften. Jeg er med i flere studentorganisasjoner, sitter som leder for NUK, ønsker å være aktiv i min lokale menighet og mellom alt det, skal jeg få tid til å trene. «Martin, du må huske å hvile» «Du trenger ikke å gjøre så mye» Det er flere slike jeg har fått, og sikkert kjempe mange som har fått det. Noen ganger glemmer vi det viktigste spørs... les mer »

En Leders Refleksjon Ukategorisert

Du kan nå melde deg på World Youth Day 2023

Meld deg på her!

Om WYD

World Youth Day (WYD) eller verdensungdomsdagene ble innstiftet av Pave Johannes Paul II i 1985. Verdensungdomsdagen er en årlig feiring, men annet eller tredjehvert år inviteres hele verdens ungdom til... les mer »

world youth days

Å unne seg fri

Jeg skriver dette i kjølvannet av Landsstyremøtet vinter, eller arbeidshelgen som det ble. Og for deg som ikke vet hva Landsstyremøtet er så er det et av 4 landsdekkende møter der alle utvalgsledere, hovedstyret, distriktsrepresentanter og redaktører møtes og har vært tidligere mye mer møtebehandling. I år ønsket vi heller at det skulle være mer fokus på å arbeide mer sammen og... les mer »

En Leders Refleksjon

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og NUK t-skjorter i sort eller hvitt! 👕 Hvis du kjøper alle tre, så trenger du også et NUK-handlenett!

Rabattkode: Tro - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter
Rabattkode: Fellesskap - 100kr avslag ved kjøp av én t-skjorte og én hettegenser
Rabattkode: Handling - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter, hettegenser og handlenett

Bestill her!