Adventsaksjonen 2023 vil nå ut til 26 000 familier på Sri Lanka og sikre dem stabil tilgang på næringsrik mat. Støtt Caritas sitt prosjekt sammen med oss i NUK!

Les mer
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Hva skjer i NUK?

Hva skjer i 2024?

Lurer du på hva som skjer i 2024? Her ser du datoer og sted for alle våre arrangement i 2024! Følg med på aktivitetskalenderen på nuk.no for oppdatert informasjon om hvert arrangement! les mer »

Arrangementer Ledertrening Leir

Hva betyr ministrering for deg?

  Arelis og Johannes er medlem av MinUt. De ønsker å fortelle om sine erfaringer med ministrering og hvordan det har påvirket dem og mange andre.  

Hvordan var det å ministrere under WYD i Portugal?

- Arelis Heredia Det å ministrere på Verdensungdomsda... les mer »

Arken

ADVENTSAKSJONEN 2023: Trygg mat for en sikker fremtid på Sri Lanka

Hovedmålet for Adventsaksjonen 2023: Sikre matsikkerhet og mulighet for inntekt for 26 000 familier på den srilankiske landsbygda.  Adventsaksjonen 2023 samler inn penger til et pågående prosjekt Caritas har på Sri Lanka med mål om økt matsikkerhet. Dette matsikkerhetsprogrammet har vist gode resultater og er derfor blitt forlenget. NUK støttet dette prosjektet tidligere ... les mer »

AA2023

Ungdomsleir på Mariaholm 2023

Juli måned var kommet og jeg skulle for første gang på ungdomsleir på Mariaholm.  Jeg visste egentlig ikke hva jeg skulle forvente, men hadde hørt at det skulle være bra. «Bare meld deg på! Du kommer ikke til å angre!» hadde ... les mer »

ungdomsleir

Vel møtt – LM2023!

25.-27. august hadde NUK sitt Landsmøte.Det kom over 80 personer, som representerte alt fra lokallag i Nord-Norge til våre danske venner i sør.

36 lokallag var representert. Landsstyret (utvalgsledere og distriktsrepresentanter) var godt representert, og Hovedstyret stilte sterkt. Vi hadde fire gjester fra Danmarks Unge Katolikker, to fra Sveriges Unge Katolikker og én gjest fra Trond... les mer »

LM Lokallag NUK

Landsmøtet 2023

Kjære NUK'ere!   Her finner dere sakspapirene for årets Landsmøte.   2023-08-11 - Sakspapirer 2023-08-26 - Årsrapport 2022 (utkast)     les mer »

LM NUK

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og NUK t-skjorter i sort eller hvitt! 👕 Hvis du kjøper alle tre, så trenger du også et NUK-handlenett!

Rabattkode: Tro - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter
Rabattkode: Fellesskap - 100kr avslag ved kjøp av én t-skjorte og én hettegenser
Rabattkode: Handling - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter, hettegenser og handlenett

Bestill her!