På NUKs Sommerleirer handler det ikke bare om å ha det gøy - leirenes formål er å styrke troen, bygge fellesskap og engasjere barn og ungdom til å være aktive i troen.

Bli med!
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Arrangementskalenderen til nettsiden er for øyeblikket nede, men du kan finne alle arrangement ved å søke på Norges Unge Katolikker på Checkin

Hva skjer i NUK?

AKUTT i Roma

9 ungdommer og 5 voksne fra AKUTT dro den 19. februar til Roma. Vi var fremme på gjestehuset El Rosario Casa ved midnatt. Tirsdag morgen spiste vi frokost og hadde morgenbønn i kapellet i gjestehuset. Videre dro vi til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden og San Clemente. St. Paulus utenfor murene var et høydepunkt for de fleste. Der deltok vi også i en type etterm... les mer »

Lokallag Reisebrev

Hovedstyrets studietur til Danmark

Årets studietur fant sted første helg i mars og vi dro hele veien til København for å ha workshophelg med våre gode venner i Danmarks Unge Katolikker. Første pulje trosset bølgene i Skagerrak om bord på den famøse danskebåten, og ankom i en regnfull København fredags morgen. Etter litt sightseeing og gjenforening med resten av HS medlemmene dro vi samlet tropp til DUKs hovedkontor for første øk... les mer »

Hovedstyret Leder

Vi har fått nyhetsbrev!

For litt siden sendte vi ut årets første nyhetsbrev til våres medlemmer, 2024 har mye spennende i vente! Vi gleder oss masse til å dele det med dere 🤩les mer »

Kontoret

Hva skjer i 2024?

Lurer du på hva som skjer i 2024? Her ser du datoer og sted for alle våre arrangement i 2024! Følg med på aktivitetskalenderen på nuk.no for oppdatert informasjon om hvert arrangement! les mer »

Arrangementer Ledertrening Leir

Hva betyr ministrering for deg?

  Arelis og Johannes er medlem av MinUt. De ønsker å fortelle om sine erfaringer med ministrering og hvordan det har påvirket dem og mange andre.  

Hvordan var det å ministrere under WYD i Portugal?

- Arelis Heredia Det å ministrere på Verdensungdomsda... les mer »

Arken

ADVENTSAKSJONEN 2023: Trygg mat for en sikker fremtid på Sri Lanka

Hovedmålet for Adventsaksjonen 2023: Sikre matsikkerhet og mulighet for inntekt for 26 000 familier på den srilankiske landsbygda.  Adventsaksjonen 2023 samler inn penger til et pågående prosjekt Caritas har på Sri Lanka med mål om økt matsikkerhet. Dette matsikkerhetsprogrammet har vist gode resultater og er derfor blitt forlenget. NUK støttet dette prosjektet tidligere ... les mer »

AA2023

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og NUK t-skjorter i sort eller hvitt! 👕 Hvis du kjøper alle tre, så trenger du også et NUK-handlenett!

Rabattkode: Tro - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter
Rabattkode: Fellesskap - 100kr avslag ved kjøp av én t-skjorte og én hettegenser
Rabattkode: Handling - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter, hettegenser og handlenett

Bestill her!