Årets aksjon handler om å støtte Caritas Uganda i samarbeid med det norske akvakulturselskapet Hauge Aqua som har opprettet to skoler i distriktene Arua og Gulu der de utdanner ugandere innen fiskeoppdrett.

Les mer
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Hva skjer i NUK?

MASKOTKONKURRANSE!

Vil du tegne den nye maskoten til Arken? Arken savner en maskot, og holder derfor en konkurranse. Det du må gjøre for å sende inn et bidrag:

  1. Tegn ditt favoritt dyr, eller finn et bilde av et dyr.
  2. Gi gjerne et navn til maskoten din (Frivillig).
  3. Begrunn hvorfor dyret ditt skal vinne konkurransen.
  4. Legg til din kontaktinformasjon:
Arbeidsplass

Vil du jobbe for NUK?

Stillingsutlysning: Organisasjonskonsulent (deltid)

Norges Unge Katolikker den Den Katolske Kirkes barne- og ungdomsorganisasjon. Vi jobber for å styrke en katolsk identitet blant barn, ungdom og unge voksne, og bygge et fellesskap tuftet på katolske verdier. NUK består av ca. 40-50 lokallag og 3000 medlemmer, med omtrent 200 frivillige på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Lokalt a... les mer »

ledig stilling ledige stillinger

Min opplevelse med ledertrening og å være aspirant hos NUK

 Jeg var på min første ledertrening i februar 2020. Da var jeg bare 14 år. Jeg hadde rosa hår, lagde tiktok-er på Mariaholmkjøkkenet, og klarte å få mobilen konfiskert kun noen timer etter at jeg kom. I alle år hadde Mariaholm bare vært sommerleir for meg, det var lek, stafetter, sang og venner. Jeg dro på ledertrening fordi det sto at det skulle være ... les mer »

Ledertrening

Meld deg på World Youth Day 2023!

Du kan endeling melde deg på NUKs tur til World Youth Day i Portugal i 2023! Meld deg på her. [OPPDATERING: Det er fullt og vi har åpnet venteliste les mer »

world youth days

5 viktige ting fra Landsmøtet 2022

Fikk du med deg at NUK hadde Landsmøtet sitt denne helgen? Her er 5 viktige beslutninger som ble tatt av representanter fra NUKs lokallag rundt omkring i landet (fra NUK Juventus i Tromsø til SAUL i Kristiansand), Landsstyret (NUKs utvalgsledere, redaktører og Hovedstyre). Det var 40 lokallagsrepresentanter tilstede, i tillegg til 15 medlemmer fra Landsstyret. Med funksjonærer, gjester og stab ... les mer »

LM

Landsmøtet 2022

Her finner dere sakspapirene for årets landsmøte 9.-11. september. De blir også sendt ut til alle påmeldte, lokallagsledere, LS og andre inviterte. Sakspapirer (med vedlegg) Andre relevante vedlegg (er også inkludert i sakspapirene over) Økonomi les mer »

LM

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og NUK t-skjorter i sort eller hvitt! 👕 Hvis du kjøper alle tre, så trenger du også et NUK-handlenett!

Rabattkode: Tro - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter
Rabattkode: Fellesskap - 100kr avslag ved kjøp av én t-skjorte og én hettegenser
Rabattkode: Handling - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter, hettegenser og handlenett

Bestill her!