Betal medlemskapet med Vipps

Endelig kan du betale medlemskapet ditt i Norges Unge Katolikker med Vipps!

Alle innbetalinger som gjelder medlemskap i Norges Unge Katolikker må betales inn til Vippsnummer #542962 som heter «Medlemskap NUK». For at betalingen skal være gyldig må du merke med navn, adresse og fødselsdato. Skriv gjerne mobilnummer og/eller e-post også.

Dersom du er et nytt medlem i NUK som ikke har vært medlem før kan du også betale medlemskapet via Vipps, men det beste for oss er om du melder deg inn via medlemssytemet vår hypersys her: medlemskap .

Medlemskap i NUK koster 50 kr i året for deg mellom 0-25 år, 200 kr for deg mellom 26-35 år og 300 for støttemedlemmer over 35år og varer ut kalenderåret uavhengig av når på året du melder deg inn.

For å finne «Medlemskap NUK» #542962 må man logge inn på Vipps appen og velge «Kjøp og betal» og søke etter  «Medlemskap NUK» eller på nummer 542962. Så velger du medlemskontingenten som passer for deg (50 kr for de fra 0-25 år og 200 for de over 25 år) og skriver navn og fødselsdato. Send oss gjerne kontakt info som adresse, telefonnummer og e-post adresse på e-post til nuk@nuk.no. Når du så trykker betal så skal medlemsskapet ditt være registert.

Ønsker du å betale medlemskapet på en annen måte enn Vipps, kan du lese mer om det på nuk.no/enkeltmedlem/. Hvis det er noe du lurer på så må du gjerne ta kontakt med oss på kontoret.