Minner for hele livet – Barneleir Sør 2017

Skrevet av Julia Vu
Barneleir er en morsom og gøy leir med nye og gamle venner. Jeg (Julia) var på leir i år.

Det var kjempegøy. Der fikk jeg mange nye venner og mange minner. De minnene jeg kanskje husker mest er temafesten som var en overraskelsesfest med glowsticks og UV-maling, vannkrigen og ballet (siste kveld). Da vi hadde vannkrig overraska lederne oss og tømte vann over oss. Og på ballet og temafesten dansa vi masse og hadde mange forskjellige leker.

  

Jeg synes barneleir var kjempegøy og jeg angrer ikke at jeg var på barneleir. I løpet av uka hadde vi temaøkt, rebusløp, Stellalympics, rød og blå, morgenbønn, aftenbønn og masse andre ting. Leirens tema var lys. I temaøktene snakka vi om hvordan lyset ble brukt som et symbol, hvordan Kristus var lyset, hvordan vi hadde våre egne lys og om helgener som lyset for oss. Vi hadde også en prest som het pater Claes. Han var veldig morsom, flink med barn og god til å fortelle vitser.

Alle på leiren var kjempesnille! Og jeg håper det kommer flere på leir neste år!   

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert