World Youth Day 2023

[Påmeldingen er fylt opp men du kan melde deg på venteliste her.]

 

Når: 22.juli – 8 august 2023

Hvor: Portugal

Hvem: Deg mellom 16-35 år

 

Om WYD

World Youth Day (WYD) eller verdensungdomsdagene ble innstiftet av Pave Johannes Paul II i 1985. Verdensungdomsdagen er en årlig feiring, men annet eller tredjehvert år inviteres hele verdens ungdom til å møtes på ett sted for å feire sammen med Paven.

Å dra til Verdensungdomsdagene er en fantastisk spesiell pilegrimstur! Det er en helt unik måte å fordype seg i troen og komme nærmere Kristus sammen med hundretusener, ja noen ganger millioner av ungdom som deler samme tro. De som har vært på WYD opplever det hele som en stor folkefest hvor den Hellige Ånd virkelige er «the life of the party!»

Lisboa 2023

De neste verdensungdomsdagene vil finne sted i Portugal i august 2023. NUK har allerede startet planleggingen av vår pilegrimstur til Portugal i 2023. Du kan melde deg på turen ved å klikke her. Påmeldingsfristen er 1.september.

Påmeldingsbetingelser

Påmeldingen er bindende ved første innbetaling. Du må være medlem av NUK for å delta på turen. Er du under 18 år, må foresatte gi samtykke og signere deltakerskjema i en felles ettersending som påmeldte vil bli bedt om å gjøre.

Betalingsfrister

Å delta på NUKs organiserte tur vil koste kr 10 000. Alt er inkludert. Du vil kun trenge litt lommepenger til brød og sirkus.

1. innbetaling: 10-15 virkedager etter påmelding  kr 2.500 / kr 1.500 (Early-bird)
2. innbetaling: 1. november 2022                             kr 2.500
3. innbetaling: 1. feb 2023                                          kr 2.500
4. innbetaling: 1. mai 2023                                        kr 2.500

Ved påmelding vil en faktura sendes ut til deg innen 10-15 virkedager. Når første faktura er betalt er din påmeldingen bindende.

Avmelding
Ved en eventuell avmelding, vil NUK kreve å få dekket de utgiftene dette påfører NUK (avbestillingsgebyr for billetter og andre utlegg NUK ikke får refundert). NUK vil derfor ikke refundere hele deltakeravgiften ved avmelding, men gjøre fratrekk for disse utgiftene.

(For avmeldinger før 1. januar 2023 trekkes det ikke gebyr)
For avmeldinger i perioden 1. januar – 1. mars 2023 trekkes det et gebyr på 2000 kr
For avmeldinger i perioden 2. mars 2023 – 1. mai 2023 trekkes det et gebyr på 3000 kr
For avmeldinger i perioden 2. mai – 1. juli 2023 trekkes det et gebyr på 5000 kr.
For avmeldinger etter 2.juli 2023 refunderes ingen deltakeravgift.

OBS: NUK vil kun gjøre fratrekk for de faktiske tapene en eventuell avmelding påfører NUK. Dersom tapene er mindre enn beløpene i listen over, vil også mellomlegget bli refundert.

Avlyst arrangement
Skulle NUK måtte avlyse arrangementet på bakgrunn av covid19-restriksjoner eller et ikke-forsvarlig grunnlag for å arrangere turen, vil deltakere få avgift refundert et beløp avhengig av støtteordning som NUK vil få tildelt for avlyste arrangementer. Dette kan være fullstendig  eller nesten fullstending tilbakebetaling. NUK har hatt positive erfaringer med slike ordninger og NUK-medlemmer har som oftest fått refundert alle avgifter på avlyste arrangementer pga covid19 de siste årene.

WYD-team

I WYD-temaet finner vi tursjef, Katherine Esquivel, praktisk ansvarlig, Catarina Vu, dokumentasjonsansvarlig, Maria Ulltveit-Moe, og promoteringsansvarlig, Sean Huertas. De kan nås via e-post på wyd@nuk.no.

 

Frequently Asked Questions (FAQs):

#1 Hvordan melder jeg meg på?
Du må melde deg på via egen link som er oppgitt på denne siden! Det er en egen link som vil føre deg til et Google Forms-skjema du må fylle ut med personlig informasjon vi trenger for å kunne melde deg på WYD.
#2 Hvordan foregår innbetalingene?
Du skal betale deltakeravgiften på kr 10 000 i fire omganger. Den første innbetalingen er litt spesiell. Når du må betale første innbetaling, avhenger av når du melder deg på. Når du har meldt deg på via vårt skjema, vil du få tilsendt en faktura innen 10-15 virkedager. Den må du betale for å fullføre påmeldingen din. Du er ikke registert som påmeldt hos oss før denne innbetalingen er gjort. Skulle du ikke rekke denne fristen, vil vi ta kontakt med deg og purre litt. Med andre ord: om du har (1) fylt ut skjemaet, (2) mottatt faktura, (3) betalt faktura, og (4) ikke hører noe fra oss om manglende betaling, så er all good!
De resterende innbetalingene har faste frister for alle påmeldte: 1.november 2022, 1.februar 2023 og 1.mai 2023. Du vil motta faktura på disse innbetalingene i god tid. Sjekk e-post du oppga under registreringen.
#3 Hvordan vet jeg at jeg er blitt en early-bird?
De 30 første plassene gikk unna i rekordfart og early-bird er nå steng. Om du var en av de 30 første som meldte seg på, vil den første fakturaen din kun være på 1500 kr. Du ble kontaktet av oss på epost kort tid etter din påmelding om du ble en av våre early-bird.
#4 Er det begrenset med plasser? 
Vi har foreløpig plass til et bestemt antall deltakere på ca. 130. Skulle det bli fylt opp vil du bli satt på venteliste. Da kan du få plass om nok melder seg av eller vi åpner for flere deltakere.

ENGLISH

Our information and form that you use to register for NUKs trip to World Youth Day are exclusively in Norwegian. If you are looking for this information in English or wish guidance, please contact the comitee at wyd@nuk.no.  We will gladly help.