Ministranttreff i Kristiansund

Årets første ministranttreff i Kristiansund

Distrikt Trondheims mest energiske og konkurransedyktige ministranter møttes i Kristiansund denne helgen, 9.-11. mars. De var alle med på tre krevende dager med utfordrende økter om kirkens virke og det resulterte med mange slitne deltagere mot slutten av hver kveld. Møtet i Kristiansund handlet ikke bare om konkurranse, men også samarbeidet mellom de forskjellige lagene som deltok. «Amazing race ministrant edition» var en aktivitet der de forskjellige distriktslagene ble splittet og delt opp i blanda grupper. De måtte blant annet tegne penger som skulle representere støtte til Caritas, telle små riskorn for å minnes de fattige, spise gele ved kun bruk av sugerør og, som noen av de eldre kanskje ville sette pris på; måtte sitte helt stille i tre minutter.

Ministranttreff i Kristiansund Bilde 11

 

Søndagen, siste dagen, var både en gledens dag, men også en veldig trist dag. Laget fra Trondheim hadde tatt seieren og oppholdet var nær slutten. De fleste ønsket at det skulle vare lengre. Forhåpentligvis en uke, men det er jo derfor det finnes leirer som NUK arrangerer som jeg oppfordrer alle til å bli med på. Lignende opplegg, men mye kjekkere opplevelser. Det kjekkeste og mest minneverdige for reisen min er nok hvordan alle ministrantene, selv om de var fra forskjellige områder, sammen gikk i prosesjon inn i kirken og feiret en helt fantastisk messe. Derfor vil jeg takke pater Dominic og pater Khiem for en fantastisk helg sammen. Også stor takk til lederne, deltagerne og alle frivillige som var med på å gjøre helgen uforglemmelig.

 

 

Ministranttreff i Kristiansund

 

Skrevet av: My Nina Truong (20)

Relevante nyheter

Vi har fått nyhetsbrev!

For litt siden sendte vi ut årets første nyhetsbrev til våres medlemmer, 2024 har mye spennende i vente! Vi gleder oss masse til å dele det med dere 🤩<... les mer »

Ukategorisert