NUK feiret sin 71-årsdag

NUK feiret sin 71-årsdag

 

Fredag den 25. mai var det nøyaktig 71 år siden Norges Unge Katolikker ble grunnlagt i 1947 (opprinnelig som Norsk Katolsk Ungdomsforbund eller NKUF). I den anledning var det duket for bursdagsfeiring etter kveldsmessen i St. Olav domkirke i Oslo.

 

 

Feiringen foregikk utendørs, og deltakerne (unge og gamle) var velsignet med strålende solvær. Staben i NUK hadde sørget for både dekorasjoner, grillmat og bursdagskaker. Dessuten ble det avholdt en quiz om organisasjonens historie og nåværende status, som resulterte i premie for flere av quizlagene.

 

 

St. Olavs Ungdomslag (SOUL) hadde en tydelig tilstedeværelse på feiringen, som for mange ble avsluttet med «B-aften» – sakramentstilbedelse med anledning til skriftemål – i domkirken. Det er godt å se at vi har så mange engasjerte katolske ungdommer som kan drive Kirkens barne- og ungdomsarbeid fremover!

 

 

Takk til alle som bidro til at feiringen ble vellykket, og ikke minst til alle dere som deltok! Nå er det bare å glede seg til neste bursdagsfeiring, og til 100-årsjubileet i 2047.

Skrevet av: Øyvind Evenstad

Bilde: Ari Morales Ugarte

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert