NUK feiret sin 71-årsdag

NUK feiret sin 71-årsdag

 

Fredag den 25. mai var det nøyaktig 71 år siden Norges Unge Katolikker ble grunnlagt i 1947 (opprinnelig som Norsk Katolsk Ungdomsforbund eller NKUF). I den anledning var det duket for bursdagsfeiring etter kveldsmessen i St. Olav domkirke i Oslo.

 

 

Feiringen foregikk utendørs, og deltakerne (unge og gamle) var velsignet med strålende solvær. Staben i NUK hadde sørget for både dekorasjoner, grillmat og bursdagskaker. Dessuten ble det avholdt en quiz om organisasjonens historie og nåværende status, som resulterte i premie for flere av quizlagene.

 

 

St. Olavs Ungdomslag (SOUL) hadde en tydelig tilstedeværelse på feiringen, som for mange ble avsluttet med «B-aften» – sakramentstilbedelse med anledning til skriftemål – i domkirken. Det er godt å se at vi har så mange engasjerte katolske ungdommer som kan drive Kirkens barne- og ungdomsarbeid fremover!

 

 

Takk til alle som bidro til at feiringen ble vellykket, og ikke minst til alle dere som deltok! Nå er det bare å glede seg til neste bursdagsfeiring, og til 100-årsjubileet i 2047.

Skrevet av: Øyvind Evenstad

Bilde: Ari Morales Ugarte

Relevante nyheter