Distrikt Oslo 9

#DistriktOslotilnyehøyder

 

NUK distrikt Oslo sin leir på Mariaholm var en av de beste helgene jeg har hatt på lenge. Leiren var fylt med glede under hele leiren med mange kule og morsomme aktiviteter, temaøkter og ekstremt god mat. Lederne hadde gjort en bra jobb for å gjøre leiren best mulig, spesielt Leirsjefen Martin Nguyen. Tema-øktene besto av skuespill, følelsesladde historier og spørsmål som ble stilt til oss deltakere. Temaet for leiren var «Veien videre i det katolske liv».

Distrikt Oslo 14

 

Den første aftenbønnen vi hadde på leiren var en av de mest rolige og fine aftenbønnene jeg noen gang har opplevd. Aftenbønnen besto av en sakramenttilbedelse. Under sakramenttilbedelsen sang vi, ba fader vår på forskjellige språk og det var mulighet for å si egne forbønner. Det var også mulighet for skriftemål.

Distrikt Oslo 12

 

Det mest minneverdige med leiren var temafesten, temaet var «Helter og skurker». Temafesten startet med at vi skulle presentere helten eller skurken vår. Det var mange kule og morsomme kostymer f.eks. «Dora the explorer», «Muhammad Ali» og «Kung Fu Panda». Jeg var Donald Trump. Det var veldig morsomt under temafesten. Under kvelden ble det mye synging og dansing, spesielt freestyle dans. Etter aftenbønnen kunne man velge å spille på Playstation 4, Wii eller se på skrekkfilm film. Jeg og de fleste så på skrekkfilmen The Conjuring. Vi måtte legge oss 04:00 på natta, så de som var oppe så lenge var veldig sliten, inkludert meg selv.

Distrikt Oslo 11

 

Leiren var veldig spennende og morsom og vi hadde det veldig gøy. Mange ble kjent med hverandre under helgen og det var en sykt bra helg. Det var en minneverdig helg som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg håper at det blir en Distrikt Oslo leir neste år som blir like bra som denne.

 

Distrikt Oslo 1

Skrevet av Johannes Olav Eliasson

Bilde: Ivan Vu

 

 

Relevante nyheter