Nordiske familiedager

Nordiske Familiedager

 

Kristi Himmelfartshelgen 21.-24. mai 2020 er katolske familier fra alle land i Norden innbudt til å møtes på Haugetun folkehøyskole for å feire familielivet i lys av vår tro sammen med Nordens katolske biskoper.

Det er Den nordiske bispekonferansen som er initiativtaker til De nordiske familiedagene. Nordisk katolsk råd for familien er ansvarlig arrangør i samarbeid med OKB, OKBs Pastoralavdeling og tilsvarende enheter i våre naboland.

Vi vil møtes for å styrke hverandre i det å leve familiens kall i samsvar med Guds visjon, nemlig å være et personfellesskap bygget på kjærlighet — som står i livets tjeneste, er samfunnets grunnleggende vekstcelle og den viktigste formidler av Jesu Kristi evangelium til de neste generasjonene.

Foreldre, barn, tenåringer — små og store familier, aleneforeldre og besteforeldre — er alle hjertelig velkomne til fire dager med spennende innledninger og gode samtaler rundt gledene og utfordringene familielivet byr på. Våre biskoper vil være der for å styrke, lytte til og veilede oss. Det blir aktiviteter for alle aldre, familiekonkurranser, lek og bønn, Messer og tilbedelse, kulturelle innslag, utflukter og mye hygge.

Haugetun, Nordiske Familiedager

 

Haugetun folkehøyskole ligger landlig til omtrent midtveis (ca. 8 km) mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Skolen har et lite kapell, stor peise-/spisestue, kinosal, teaterscene, formingsrom, skolekjøkken, treningsrom, et lite vaskeri, stor og lun grillplass, sandvolleyballbane og andre spennende fasiliteter. Fredrikstad-marka med fine turveier ligger i kort avstand fra folkehøyskolen. Familiene blir innkvartert i gode tomanns- og enkeltmannsrom, begge med muligheter til å legge inn ekstra barneseng eller madrasser.


Sjekk http://www.haugetun.no/ og bli kjent med stedet.

Spørsmål kan rettes til: nordicfamilydays2020@katolsk.no

 

 

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert