I can only imagine 6

I Can Only Imagine

Den gripende, men ukjente historien bak bandet MercyMe’s hitlåt «I Can Only Imagine», er grunnlaget for den aktuelle kino-filmen med samme navn.

Bart Millard vokser opp i Greenville, Texas med en far som misbruker ham både fysisk og mentalt. Bart drømmer om å bli musiker, å kunne leve av å synge kristne sanger som betyr noe for andre, sånn som de betydde noe for ham da han vokste opp. Og på tross av at han gjennom hele barndommen har blitt fortalt at drømmer ikke bør følges, velger han å forlate hjembyen for å gi drømmen en sjanse. Men sinnet han har mot faren er hva som først setter en stopper for musikkarrieren. Bart innser at han må ta oppgjør med fortiden for å kunne gå videre med livet og skrive sanger folk kan tro på.

 

I can only imagine 7

 

Først når Bart får vite at faren er uhelbredelig syk og har omfavnet troen på Gud og kjærligheten til sin sønn, og Bart kan begynne på veien mot tilgivelse, får han inspirasjonen han trenger til å skrive låta som blir den mest spilte moderne kristne sangen noensinne.

 

I can only imagine Bilde 2

 

«I Can Only Imagine» handler om hvordan selv årevis med vonde minner og sinne kan ende med tilgivelse og kjærlighet når man legger sin lit til Gud og inspireres av Ham. Filmen er en rørende, sterk og engasjerende påminnelse om tilgivelsens kraft, og et godt eksempel på at når man lar seg selv elske og bli elsket av Gud, vil det resultere i store ting. Budskapet er rungende klart: På samme måte som Gud tilgir alle mennesker, bør alle mennesker tilgi hverandre.

Skrev av: Cecilia Katarina Bruce

Bilde: filmweb.no

Relevante nyheter

Vi har fått nyhetsbrev!

For litt siden sendte vi ut årets første nyhetsbrev til våres medlemmer, 2024 har mye spennende i vente! Vi gleder oss masse til å dele det med dere 🤩<... les mer »

Ukategorisert