NUKs LM Høst 2018

NUKs Landstyremøte Høst 2018

Helgen den 9. til 11. november ble NUKs Landsstyremøte (LS) Høst avholdt på Mariaholm, samtidig med NUKs 18+retrett.

Landsstyret vedtok blant annet at vi skal fortsette med generalsekretær-ordning i NUK, og at det skal bli innført «early bird»-priser på NUK-arrangementer (det vil si at påmeldingen blir rimeligere hvis man melder seg på i god tid). Det er også laget en guide for prosjektstøtte fra Frifond, slik at det blir enklere for lokallagsledere å søke om økonomiske midler.

LS 2018: Samling

 

I tillegg til vanlig møtetid var det gruppearbeid i de forskjellige utvalgene og distriktene, hvor utvalgsledere og distriktsrepresentanter kunne snakke med sine respektive ansvarspersoner i Hovedstyret (HS) om viktige oppgaver og potensielle utfordringer.

Helgen hadde også et åndelig innhold med både messer, tidebønner og sakramentstilbedelse. Et par ganger fikk Landsstyremedlemmene til og med være med på spennende temaøkter sammen med retrett-deltakerne.

LS 2018: Messe

 

I tillegg ble det tid til hyggelig sosialt samvær, og på lørdagskvelden var det duket for temafest med temaet DISCO. Den groovy discofesten inneholdt både quiz, sang- og dansekonkurranser, i tillegg til afroparykker og silkeskjorter som kunne ta enhver tilbake til 70-tallet.

Takk til alle som deltok på Landsstyremøtet. Spesiell takk til leirsjef, praktisk leder, kokkene, ungdomsprest og alle andre som gjorde helgen mulig.

Vi ses igjen i januar 2019!

LS 2018: Temafest

 

LS 2018: Dansekveld

 

Skrevet av: Øyvind Evenstad

Bilde: Ivan Vu

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert