WYD PANAMA

Forberedelseshelg til WYD Panama

Hva er programmet for WYD Panama? Hvor skal vi bo? Er det noen farlige dyr der? Når 40 unge voksne skal reise til en annen del av verdener det mange spørsmål vi gjerne skal ha svar på. Blant disse er kanskje ”hvem skal jeg reise med?” det viktigste. Vi har vært så heldige og at vi har fått tilbud om å delta på en forberedelseshelg før reisen.

Forberedelseshelgen ga oss muligheten til å bli kjent med både hverandre og landet vi skal på pilegrimsreise til. Vi fikk høre om alt fra Panamas utsøkte sjømat, dansk katekese, hvilke vaksiner som er anbefalt å ta og t-banen i Panama city, fantastisk eller ikke spesielt imponerende, litt etter hvem du spør.

Det var utrolig givende å kunne lære noe om stedet vi skal reise til før vi drar og få reflektert over grunnen til at vi drar. Vi reiser ikke på ferie, men på pilegrimsreise og forberedelseshelgen var en fantastisk mulighet til å få tenkt over det hva det betyr. Allerede før vi reiser har jeg fått følelsen av at jeg er med på noe stort.
„Allerede før vi reiser har jeg fått følelsen av at jeg er med på noe stort”.

Dette kombinert med knall god mat, godt selskap og deling av gamle WYD minner har hjulpet med å bygge begeistringen og forhåpningene til reisen. Jeg ser frem til en pilegrimstur til Panama sammen med flotte mennesker som jeg kan skape minner sammen med og håper å reise hjem med et rikt åndelig utbytte.

Og selvfølgelig gleder meg også til det varme været.

Skrevet av: Ellisiv Solberg

Bilde: Ivan Vu

Relevante nyheter

Vi har fått nyhetsbrev!

For litt siden sendte vi ut årets første nyhetsbrev til våres medlemmer, 2024 har mye spennende i vente! Vi gleder oss masse til å dele det med dere 🤩<... les mer »

Ukategorisert