Panama 2019: Forberedelseshelg

WYD: Forberedelser til #Panama2019

Under en uke igjen til avreise!

Sakte men sikkert faller alle brikkene på plass, og vi har bedre oversikt over hvordan turen blir seende. Det hele begynner med kveldsmessen i St. Olav mandag 14. januar, etterfulgt av registrering, måltid, og overnatting i Mariagården. Ved hanegal tirsdag 15. januar reiser vi ut til Gardermoen og setter oss på fly til New York før vi flyr videre til San Jose, Costa Rica. Omsider vil vi ankomme vertsmenigheten vår i Quepos, i bispedømmet Puntarenas. Der vil vi bo med vertsfamilier, delta i menighetslivet, og bli kjent med en del av Verdenskirken.

Panama 2019

Etter en snau uke i Quepos setter vi oss på en buss som skal ta oss til Panama City. Etter en lang dag på en buss (med airconditioning), ankommer vi Panama City, og vil ta del i hovedarrangementet: Verdensungdomsdagene. Med åpningsmesse, pavens ankomst, korsveisandakt, vigilie, og avslutningsmesse, samt felles katekese med DUK og SUK og en sakramentstilbedelse i en kirke i hjerte av Panama City.

Utslitt (antar jeg) og åndelig mettet, må vi sette oss på en buss tilbake til San Jose i Costa Rica, for å ta fly til New York, før vi til slutt lander på Gardermoen igjen og alle kan reise videre hjem.

Hold øynene åpne for oppdateringer fra Costa Rica og Panama!

Her kan du sjekke: Pave Frans offisielle program for dagene

Hovedpunktene i programmet:

22.01. (tirsdag) kl. 23:00 Åpningsmesse

24.01. (torsdag) kl. 23:30 Velkomst av Pave Frans

25.01. (fredag) kl. 23:30 Korsvei

27.01. (søndag) kl. 00:30 Vigilie
kl. 14:00 Avslutningsmesse

Skrevet av: Stephen Richard Trotter

World Youth Day (WYD) eller verdensungdomsdagene ble innstiftet av Pave Johannes Paul II i 1985. Verdensungdomsdagen er en årlig feiring, men annet eller tredjehvert år inviteres hele verdens ungdom til å møtes på ett sted for å feire sammen med Paven.

Relevante nyheter

Ungdomsleir 2018, tatt med åpne armer

Sommerferie

Kontoret er ubemannet fra 13. til 17.juli. Vennligst send mail til nuk@nuk.no om det skulle være noe. Vi skal prøve å svare så snart kontoret er bemannet igjen. God sommer!    Hilsen Norges Unge Katolikker     les mer »

Ukategorisert