Viktig oppdatering om påskeleirene

Det er med et tungt hjerte at NUK igjen må avlyse påskeleirene våre. Utviklingen i smittesituasjonen i det siste, og situasjonen fremover, gjør det ekstremt vanskelig og utfordrende å avvikle leirene.

Vi er kjempetakknemlige for innsatsen til leirsjefene, Juliane Ottersen, Vivian Phan og Abel Amar, og lederteamene de klarte å samle. De hadde store planer for leirene sine og gledet seg til å dele påsken med konfirmanter og deltakere på påske+. Og en stor takk til Leirutvalget, Bao Hieu Kevin Nguyen, Unni Carreno og Marius Horn, som har bistått leirsjefer og lederteam.

Vi jobber nå på spreng for å sette sammen et digitalt tilbud – så det blir noe å glede seg til!

Vi ber for vår verden og for vårt land. Kjære Gud, Du som er vårt vern og vår styrke: forbarm deg over oss. Amen.

Relevante nyheter