Viktig oppdatering om påskeleirene

Det er med et tungt hjerte at NUK igjen må avlyse påskeleirene våre. Utviklingen i smittesituasjonen i det siste, og situasjonen fremover, gjør det ekstremt vanskelig og utfordrende å avvikle leirene.

Vi er kjempetakknemlige for innsatsen til leirsjefene, Juliane Ottersen, Vivian Phan og Abel Amar, og lederteamene de klarte å samle. De hadde store planer for leirene sine og gledet seg til å dele påsken med konfirmanter og deltakere på påske+. Og en stor takk til Leirutvalget, Bao Hieu Kevin Nguyen, Unni Carreno og Marius Horn, som har bistått leirsjefer og lederteam.

Vi jobber nå på spreng for å sette sammen et digitalt tilbud – så det blir noe å glede seg til!

Vi ber for vår verden og for vårt land. Kjære Gud, Du som er vårt vern og vår styrke: forbarm deg over oss. Amen.

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert