Landsmøte 2021

NUKs Hovedstyre ønsker å invitere lokallag til å delta på NUKs Landsmøte 3.-5. september 2021 på Mariaholm.

Landsmøte er NUKs øverste organ og vedtar rammene for NUKs budsjett, fremtidig arbeid og fokusområder, Adventsaksjonen, og mye mer. Om det er noe du eller lokallaget ditt ønsker å ta opp på LM kan det meldes inn frem til 3. august (etter denne fristen behandles de under “eventuelt”). Innmelding av saker skjer ved å sende mail til hs@nuk.no.

Landsmøtet velger også NUKs Hovedstyre, og det er Valgkomitéens ansvar å finne kandidater. Forslag eller innstillinger kan sendes til valg@nuk.no innen 20. august.

Påmelding til Landsmøtet skjer via Checkin – hvert lokallag har rett til å sende to representanter (tre hvis lokallaget hadde over 100 betalende medlemmer pr. 31.12.2020)

Spørsmål kan rettes til enten NUKs leder eller generalsekretær på leder@nuk.no og gensek@nuk.no

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert