NUKs arrangement sommeren 2021

NUK følger nøye med på Folkehelseinstituttets anbefalinger og råd, og nasjonale og kommunale tiltak. Å arrangere leir i dagens situasjon forutsetter forsvarlige smittevernstiltak. Du kan lese mer om dette her:

Smittevernstiltak – leir

Beredskap og risikovurdering 

 

Det skal alltid være trygt å sende barn på NUKs leire, og vi tar alle rimelige forbehold på leir, men det er foreldres ansvar å vurdere hvordan hjemmesituasjonen deres påvirker beslutningen om å sende barnet sitt på leir.

 

NUK vil også gjennomføre en enkel prescreening før leirstart, og ber om at ledere, deltakere og foresatte fyller inn og leverer skjemaet under til leirsjef ved oppmøte.

Skjema for prescreening

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert