Du kan nå melde deg på World Youth Day 2023

Meld deg på her!

Om WYD

World Youth Day (WYD) eller verdensungdomsdagene ble innstiftet av Pave Johannes Paul II i 1985. Verdensungdomsdagen er en årlig feiring, men annet eller tredjehvert år inviteres hele verdens ungdom til å møtes på ett sted for å feire sammen med Paven.

Å dra til Verdensungdomsdagene er en fantastisk spesiell pilegrimstur! Det er en helt unik måte å fordype seg i troen og komme nærmere Kristus sammen med hundretusener, ja noen ganger millioner av ungdom som deler samme tro. De som har vært på WYD opplever det hele som en stor folkefest hvor den Hellige Ånd virkelige er «the life of the party!»

Lisboa 2023

De neste verdensungdomsdagene vil finne sted i Portugal i august 2023. NUK har allerede startet planleggingen av vår pilegrimstur til Portugal i 2023. Du kan melde deg på turen ved å klikke her.

Påmeldingsbetingelser

Påmeldingen er bindende ved første innbetaling. Du må være medlem av NUK for å delta på turen. Er du under 18 år, må foresatte gi samtykke og signere deltakerskjema i en felles ettersending som påmeldte vil bli bedt om å gjøre.

WYD-komitéen

I WYD-komitéen finner vi tursjef, Katherine Esquivel, praktisk ansvarlig, Catarina Vu, dokumentasjonsansvarlig, Maria Ulltveit-Moe, og promoteringsansvarlig, Sean Huertas. De kan nås via e-post på wyd@nuk.no.

Les mer her.

 

Relevante nyheter

Hvorfor gjør du det?

Som mange studenter har jeg flere baller i luften. Jeg er med i flere studentorganisasjoner, sitter som leder for NUK, ønsker å være aktiv i min lokale menighet og mellom alt det, skal jeg få tid til å trene. «Martin, du må huske å hvile» «Du trenger ikke å gjøre så mye» Det er flere slike jeg har fått, og sikkert kjempe mange som har fått det. Noen ganger glemmer vi det viktigste spørs... les mer »

En Leders Refleksjon Ukategorisert