Meld deg på World Youth Day 2023!

Du kan endeling melde deg på NUKs tur til World Youth Day i Portugal i 2023! Meld deg på her. [OPPDATERING: Det er fullt og vi har åpnet venteliste her]

Om WYD

World Youth Day (WYD) eller verdensungdomsdagene ble innstiftet av Pave Johannes Paul II i 1985. Verdensungdomsdagen er en årlig feiring, men annet eller tredjehvert år inviteres hele verdens ungdom til å møtes på ett sted for å feire sammen med Paven.

Å dra til Verdensungdomsdagene er en fantastisk spesiell pilegrimstur! Det er en helt unik måte å fordype seg i troen og komme nærmere Kristus sammen med hundretusener, ja noen ganger millioner av ungdom som deler samme tro. De som har vært på WYD opplever det hele som en stor folkefest hvor den Hellige Ånd virkelige er “the life of the party!”

Lisboa 2023

De neste verdensungdomsdagene vil finne sted i Portugal i august 2023. NUK har allerede startet planleggingen av vår pilegrimstur til Portugal i 2023. Du kan melde deg på turen ved å klikke her.

Påmeldingsbetingelser

Påmeldingen er bindende ved første innbetaling. Du må være medlem av NUK for å delta på turen. Er du under 18 år, må foresatte gi samtykke og signere deltakerskjema i en felles ettersending som påmeldte vil bli bedt om å gjøre.

Betalingsfrister

Å delta på NUKs organiserte tur vil koste kr 10 000. Alt er inkludert. Du vil kun trenge litt lommepenger til brød og sirkus.

1. innbetaling: 10-15 virkedager etter påmelding  kr 2.500 / kr 1.500 (Early-bird)
2. innbetaling: 1. november 2022                             kr 2.500
3. innbetaling: 1. feb 2023                                          kr 2.500
4. innbetaling: 1. mai 2023                                        kr 2.500

Ved påmelding vil en faktura sendes ut til deg innen 10-15 virkedager. Når første faktura er betalt er din påmeldingen bindende.

Avmelding
Ved en eventuell avmelding, vil NUK kreve å få dekket de utgiftene dette påfører NUK (avbestillingsgebyr for billetter og andre utlegg NUK ikke får refundert). NUK vil derfor ikke refundere hele deltakeravgiften ved avmelding, men gjøre fratrekk for disse utgiftene.

(For avmeldinger før 1. januar 2023 trekkes det ikke gebyr)
For avmeldinger i perioden 1. januar – 1. mars 2023 trekkes det et gebyr på 2000 kr
For avmeldinger i perioden 2. mars 2023 – 1. mai 2023 trekkes det et gebyr på 3000 kr
For avmeldinger i perioden 2. mai – 1. juli 2023 trekkes det et gebyr på 5000 kr.
For avmeldinger etter 2.juli 2023 refunderes ingen deltakeravgift.

OBS: NUK vil kun gjøre fratrekk for de faktiske tapene en eventuell avmelding påfører NUK. Dersom tapene er mindre enn beløpene i listen over, vil også mellomlegget bli refundert.

WYD-komitéen

I WYD-komitéen finner vi tursjef, Katherine Esquivel, praktisk ansvarlig, Catarina Vu, dokumentasjonsansvarlig, Maria Ulltveit-Moe, og promoteringsansvarlig, Sean Huertas. De kan nås via e-post på wyd@nuk.no.

 

ENGLISH

Our information and form that you use to register for NUKs trip to World Youth Day are exclusively in Norwegian. If you are looking for this information in English or wish guidance, please contact the comitee at wyd@nuk.no.  We will gladly help.

 

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert