Landsmøte 2018 1

Innkalling til Landsmøtet

NUK kaller inn til Landsmøtet 25.-27. august på Mariaholm.

Lokallagsledere, medlemmer av Landsstyret, biskopene, barne- og ungdomskontakter fra menighetene pluss andre gjester inviteres herved til Mariaholm! På Landsmøtet kan representanter fra lokallag (2 per lokallag, 3 hvis lokallaget hadde 100+ medlemmer pr. 31.12.2022) og medlemmer av Landsstyret (utvalgsledere, redaktører og distriktsrepresentanter) delta med stemmerett, men biskoper, delegater fra pastoralrådene, eller barne- og ungdomskontakter fra menighetene er hjertelig velkomne til å delta. Landsmøtet er en fantastisk anledning til å bli bedre kjent med NUK som organisasjon og med nøkkelpersonene i katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjester fra SUK og DUK – våre skandinaviske søsterorganisasjoner – og Caritas Norge er også invitert.

Det er meldt inn en rekke vedtektsendringer som skal diskuteres på LM – de er vedlagt nederst.
Hvis man ønsker å melde inn saker til Landsmøtet – sendes de til hs@nuk.no innen 25. juli. Etter den fristen kan saker tilføyes eventuelt.
Hvis man ønsker å stille til Hovedstyret, eller nominere noen, kan man kontakt valg@nuk.no. Å sitte i NUKs Hovedstyre er en fantastisk læringsopplevelse hvor man vil få mulighet til å se hvordan hele organisasjonen henger sammen og kommer tettere inn på alt det fantastiske arbeidet som gjøres rundt omkring i dette langstrakte landet. Å sitte i Hovedstyret innebærer ikke bare møter, men man får også mulighet til å delta på en rekke arrangement, både i regi av NUK men også av andre organisasjoner, og Hovedstyret har også en årlig retrett og en studietur. Det er ingen nedre eller øvre aldersgrense for å stille til Hovedstyret.
Påmeldingen til LM gjøres her: https://app.checkin.no/event/51469/nuks-landsmote-2023 – Det er ingen deltakeravgift, og representanter får refundert inntil 1000kr (reiser innenfor OKB), 1500kr (fra Trondheim Stift) og 2000kr (fra Tromsø Stift), så det lønner seg å bestille tidlig. Ta kontakt med kontoret om dere har spørsmål omkring reiserefusjon.
Hvis man har behov for politisk fravær fra skolen – ta kontakt med kontoret nuk@nuk.no og se https://politiskfravær.no/
Vel møtt!

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert