Landsmøte 2018 1

Innkalling til Landsmøtet

NUK kaller inn til Landsmøtet 25.-27. august på Mariaholm.

Lokallagsledere, medlemmer av Landsstyret, biskopene, barne- og ungdomskontakter fra menighetene pluss andre gjester inviteres herved til Mariaholm! På Landsmøtet kan representanter fra lokallag (2 per lokallag, 3 hvis lokallaget hadde 100+ medlemmer pr. 31.12.2022) og medlemmer av Landsstyret (utvalgsledere, redaktører og distriktsrepresentanter) delta med stemmerett, men biskoper, delegater fra pastoralrådene, eller barne- og ungdomskontakter fra menighetene er hjertelig velkomne til å delta. Landsmøtet er en fantastisk anledning til å bli bedre kjent med NUK som organisasjon og med nøkkelpersonene i katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjester fra SUK og DUK – våre skandinaviske søsterorganisasjoner – og Caritas Norge er også invitert.

Det er meldt inn en rekke vedtektsendringer som skal diskuteres på LM – de er vedlagt nederst.
Hvis man ønsker å melde inn saker til Landsmøtet – sendes de til hs@nuk.no innen 25. juli. Etter den fristen kan saker tilføyes eventuelt.
Hvis man ønsker å stille til Hovedstyret, eller nominere noen, kan man kontakt valg@nuk.no. Å sitte i NUKs Hovedstyre er en fantastisk læringsopplevelse hvor man vil få mulighet til å se hvordan hele organisasjonen henger sammen og kommer tettere inn på alt det fantastiske arbeidet som gjøres rundt omkring i dette langstrakte landet. Å sitte i Hovedstyret innebærer ikke bare møter, men man får også mulighet til å delta på en rekke arrangement, både i regi av NUK men også av andre organisasjoner, og Hovedstyret har også en årlig retrett og en studietur. Det er ingen nedre eller øvre aldersgrense for å stille til Hovedstyret.
Påmeldingen til LM gjøres her: https://app.checkin.no/event/51469/nuks-landsmote-2023 – Det er ingen deltakeravgift, og representanter får refundert inntil 1000kr (reiser innenfor OKB), 1500kr (fra Trondheim Stift) og 2000kr (fra Tromsø Stift), så det lønner seg å bestille tidlig. Ta kontakt med kontoret om dere har spørsmål omkring reiserefusjon.
Hvis man har behov for politisk fravær fra skolen – ta kontakt med kontoret nuk@nuk.no og se https://politiskfravær.no/
Vel møtt!

Relevante nyheter