Vi har fått nyhetsbrev!

For litt siden sendte vi ut årets første nyhetsbrev til våres medlemmer, 2024 har mye spennende i vente! Vi gleder oss masse til å dele det med dere 🤩🎉  Men hva er et nyhetsbrev? Et nyhetsbrev er et verktøy brukt av organisasjoner for å dele relevant og viktig information til sine medlemmer. Det gir oss direkte tilgang til deres innboks, med engasjerende innhold! Vi vil gjennom nyhetsbrevet vise hvor mye bra som skjer i NUK!

Har du ikke mottatt første utgave? Sørg for at du har medlemskap hos NUK og send en mail til sedem@nuk.no, så får du hjelp videre!

For å motta de neste nyhetsbrevene, logg inn på https://medlem.nuk.no/minside med telefonnummer eller e-post, og du vil motta en engangskode. Her kan du gi samtykke til å motta nyhetsbrev på e-post.

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert