Bli med på NUKs lovsangshelg 17.-19. november i Stavanger!

Meld deg på!
Ikon: Tro

Tro

NUKs hovedoppgave er katolsk barne- og ungdomsarbeid. Gjennom troen har vi en levende og ung kirke. Som en landsdekkende organisasjon har vi mange nasjonale arrangementer og hjelper barn og ungdom til å leve et aktivt kristenliv i sin egen menighet.

Ikon: Tro

Fellesskap

Opplev et felleskap med andre unge katolikker. Gjennom ditt medlemskap er du med på å bygge et katolsk barne- og ungdomsmiljø i hele landet.

Ikon: Tro

Handling

Vi skaper engasjement i kirken og i samfunnet. Dette skjer gjennom leirer nasjonalt, regionalt og lokalt, støtte til lokallagsarbeid, medlemsblader, ledertrening og den årlige Adventsaksjonen i samarbeid med  Caritas Norge.

Hva skjer i NUK?

Ungdomsleir på Mariaholm 2023

Juli måned var kommet og jeg skulle for første gang på ungdomsleir på Mariaholm.  Jeg visste egentlig ikke hva jeg skulle forvente, men hadde hørt at det skulle være bra. «Bare meld deg på! Du kommer ikke til å angre!» hadde ... les mer »

ungdomsleir

Vel møtt – LM2023!

25.-27. august hadde NUK sitt Landsmøte.Det kom over 80 personer, som representerte alt fra lokallag i Nord-Norge til våre danske venner i sør.

36 lokallag var representert. Landsstyret (utvalgsledere og distriktsrepresentanter) var godt representert, og Hovedstyret stilte sterkt. Vi hadde fire gjester fra Danmarks Unge Katolikker, to fra Sveriges Unge Katolikker og én gjest fra Trond... les mer »

LM Lokallag NUK

Landsmøtet 2023

Kjære NUK'ere!   Her finner dere sakspapirene for årets Landsmøte.   2023-08-11 - Sakspapirer 2023-08-26 - Årsrapport 2022 (utkast)     les mer »

LM NUK

Landsmøte 2018 1

Innkalling til Landsmøtet

NUK kaller inn til Landsmøtet 25.-27. august på Mariaholm.

Lokallagsledere, medlemmer av Landsstyret, biskopene, barne- og ungdomskontakter fra menighetene pluss andre gjester inviteres herved til Mariaholm! På Landsmøtet kan representanter fra lokallag (2 per lokallag, 3 hvis lokallaget hadde 100+ medlemmer p... les mer »

Bli med LM Lokallag LS NUK

Tro – Fellesskap – Handling: Dekonstruert

5.-7. mai møttes NUKs Landsstyre atter en gang på Mariaholm. Med kun et par fraværende distrikt- og utvalgsrepresentanter, var det en flott gruppe på 17 personer. Noen med lang fartstid i NUK, andre som møtte NUK sentralt for første gang. les mer »

Bidra LS NUK

Verdensungdomsdagene – nye steder, samme mål

  Fra 1986 til 2023 har det vært 37 Verdensungdomsdager i den Katolske Kirke, hvor 14 av dem har innebåret store internasjonale samlinger i ulike byer. Den 15. samlingen skjer i sommer i Lisboa, Portugal.  

Et pavelig vertskap

Det var St. Johannes Paul II som stiftet Verdensungdomsdagen etter FN hadde erklært 1985 et internasjonalt u... les mer »

Pilegrimstur world youth days

Lyst å kjøpe NUK merchandise?

Her kan du få kjøpt NUKs hettegensere og NUK t-skjorter i sort eller hvitt! 👕 Hvis du kjøper alle tre, så trenger du også et NUK-handlenett!

Rabattkode: Tro - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter
Rabattkode: Fellesskap - 100kr avslag ved kjøp av én t-skjorte og én hettegenser
Rabattkode: Handling - 100kr avslag ved kjøp av to t-skjorter, hettegenser og handlenett

Bestill her!