Ny distriktsinndeling i NUK

Bor du i Viken (tidl. Akershus, Buskerud og Østfold) eller Innlandet (tidl. Oppland og Hedmark)?🏞 Da trenger vi DEG for å kartlegge og bistå i arbeidet med nye distriktsinndelinger i NUK.

NUK har syv distrikter og distriktsrepresentanter som hver har sin plass i Landsstyret hvor de får muligheten til å prege viktige avgjørelser i NUK på vegne av sitt distrikt og lokallagene i hvert distrikt. Etter de nye fylkessammenslåingene og ulike nivåer av aktiviteter i de ulike distriktene, har Hovedstyret satt sammen en arbeidsgruppe som for øyeblikket jobber med forslag til en ny fordeling av menighetene i Viken og Innlandet til nye distrikter i NUK. Denne spørreundersøkelsen skal besvares av ungdom som bor i Viken (tidl. Akershus, Buskerud og Østfold) eller Innlandet (tidl. Oppland og Hedmark) for å kartlegge og bistå i arbeidet med nye distriktsinndelinger i NUK. Dette er da ungdom som idag tilhører NUKs Distrikt Øst og Distrikt Østfold.

Vi satser på deg – sett av noen minutter for å svare på undersøkelsen.🙏👉 https://linktr.ee/NUK1947

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert