Sakspapirer Landsmøtet 2020

Kjære, medlemmer!

 

Her finner du sakspapirer for LM 2020. Landsmøtet er NUKs høyeste organ, og setter kursen for NUKs arbeid i årene som kommer. Alle lokallag har rett til å sende 2 representanter (3 hvis lokallaget har over 100 medlemmer) med tale-, forslag- og stemmerett. Ta kontakt med lokallagsstyret ditt om du ønsker at de skal fremme en sak eller et synspunkt!

 

Landsmøtet avholdes 18.-20. september på Mariaholm.

Relevante nyheter

Juniorleir og Sommerleir for konfirmanter blir slått sammen til én leir

På grunn av mangel på leirsjef må vi dessverre flytte leiren til 12.07. - 19.07.2024. Planen vår er å slå sammen deltagere fra juniorleir og sommerleir for konfirmanter. Leiren vil bli kalt for juniorleir. Deltagerne fra begge leirene vil fortsatt være innenfor aldersgruppen for juniorleir som vi har tidligere satt. Det er for de som fyller 13 til og med året man fyller 15 (født 2009 – 2011). I... les mer »

Juniorleir Konfirmantleir Leir Ukategorisert